Onze Praalwagens "Te Huur"

De Liller Meulewiekers kunnen u 5 mooie praalwagens tegen interessante voorwaarden verhuren !


Contactgegevens op de startpagina...
Info over prijzen en beschikbaarheid worden enkel telefonisch besproken! 

Wagen 1:" Het Feestpaleis"

Onze wagen is voor het eerst voorgesteld in 2008 en heeft een serieuze opfrisbeurt gekregen in 2019. Deze wagen is bruikbaar voor diverse doeleinden, van carnavalstoet, lichtstoet, bloemenstoet tot Love parade... Op deze dubbeldekwagen vinden +/- 50 personen een plaats, op, onder en in. Er is een afsluitbare ruimte voor opslag, en een apparte, goed verluchte ruimte, voor een generator. 

En een extra special: Met ingebouwd herentoilet!

Wagen 2: "De Burcht"

Prachtige trappenwagen met als thema een middeleeuwse burcht. De wagen is voorzien van Toilet, afsluitbare opslagruimte, DJ booth en verlichting voor lichtstoeten. Er is voldoende plaats voor groepen tot 50 personen. 

Wagen 3: "Regenboogwagen"

Een prachtige all-round praalwagen! Ook zeer goed te gebruiken buiten de Carnavalsoptochten. Er is plaats voor +/- 50 personen. Voorzien van apparte DJ ruimte, afsluitbare ruimte EN herentoilet.

Wagen 4: 

Deze wagen kan voor verschillende thema's dienen maar is nu voorzien met foto's van Belle en het Beest. Er is ruimte voor +/- 30 pers. Opslagmogelijkheid onder in de wagen. (De letters van de vereniging onderaan worden nog zorgvuldig verwijderd)

Wagen 5: "De Koets"

Deze prachtige praalwagen is bruikkbaar voor zowel carnavalsoptochten, maar ook zeer zeker daarbuiten! Onder in de wagen is een ruime bergplaats. Er is plaats op de wagen voor +/- 40 personen.

=================================================Al onze praalwagens zijn NIET te koop maar wel te huur =================================================

In al onze wagens is ruimte voorzien voor (kleine) generators.

Voor de veilige werking hiervan zal de huurder zelf verantwoordelijk zijn. 

Meer info nodig? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de wagen verhuur:

Contactgegevens kan u vinden op de startpagina